Magas költséggel üzemelteti a segélyhívó berendezéseket?

Az InnoAssistance rendszerhez csupán egy internet kapcsolattal rendelkező eszközre van szüksége és máris bárhonnan feldolgozhatja a segélyhívásokat.
Nincs biztosítva a rendszer szünetmentessége és ezért a diszpécser szolgálatra van utalva?

A beérkező segélyhívások megjelenítését és rendszer szünetmentességét korszerű szervertermek biztosítják, melyek rögtön az intézkedésért felelős személynek továbbítja a jelzéseket a nap 24 órájában.
Az úton lévő járőrökhöz nem jutnak el időben a fontos riasztások?

A rendszer automatikus SMS értesítések küldésére is képes, így a gyengén lefedett területen tartózkodók is rögtön értesülnek a segélyhívásokról.

InnoAssistance

Segélyhívások kezelése gyorsan és egyszerűen. Ha fontos a támogatás és a biztonság.

Az InnoAssistance az Innomedio Kft. saját fejlesztésű online segélyhívó rendszere. A felület teljes betekintést nyújt minden eseménybe, mely a rendszerhez kötött riasztó vagy segélyhívó eszközön keresztül beérkezik. A távfelügyelet és a technológia ma már lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli riasztóközpontokat és segélyhívó berendezéseket telepítsünk az ország bármely pontjára és az azokról érkező jeleket több módon elérhessük. Az InnoAssistance támogatja a GPRS, URH, GSM és a klasszikus telefonvonalon keresztül beérkező jelek feldolgozását és azok elérését szinte bármilyen platformon. Legyen PC, laptop, okostelefon vagy bármilyen web böngészésre alkalmas eszköz, az InnoAssistance azonnal elérhető és nem függ a gyakran előforduló kompatibilitási problémáktól. Ez utóbbi azt jelenti, hogy nincs szükségünk telepítésre, csak egy internetes böngészőre és már is beléphetünk a saját személyre szabott kezelőfelületünkre.

A rendszer szünetmentes kapcsolatban áll minden egyes ügyfél segélyhívó rendszerével és a beállított eseményekről értesítést küld az intézkedésért felelős személyeknek. Az értesítések tartalmazzák a legszükségesebb információkat, amik a valós idejű reagáláshoz ill. intézkedéshez elengedhetetlenek. Több csatornán keresztül is fogadhatjuk a beérkező riasztásokat egyszerre. Belső rendszerüzenetben, email-ben vagy sms-ben. Ezzel gyakorlatilag biztosítjuk, hogy külön diszpécser szolgálat nélkül üzemeltessünk egy bármikor mobilizálható segélyhívó rendszert és egyben áttekinthető nyilvántartást vezessünk a rendszerhez kapcsolódó személyekről (ellátottakról), objektumokról és eseményekről.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kiemelt előnyt, mellyel az InnoAssistance egyedülálló megoldásokat kínál a távfelügyeletet és segélyhívó rendszereket üzemeltető cégek számára.

  • Online szünetmentes elérés, teljes körű informatikai támogatással
  • Egyszerű kezelő felület, hogy a számítástechnikában nem jártas felhasználók is könnyen elsajátítsák a használatát
  • Felhasználónként személyre szabható, ezzel is kényelmesebbé téve a kezelőfelületet és a mindennapi használatot
  • Internetes böngészőből bárhonnan elérhető, telepítés nélkül futtatható rendszer (számítógépen, okos telefonon, táblagépen)
  • Amennyiben nincs kompatibilitási akadálya, meglévő riasztórendszerekkel és jelző készülékekkel is összekapcsolható
  • Segélyhívások fogadása SMS-ben is, mely gondoskodik a riasztások kézbesítéséről a csak GSM hálózat rendelkező területeken.

Tekintse meg egyoldalas bemutató weblapunkat: Online segélyhívó rendszer

InnoAssistance szolgáltatásunk használatával költséghatékony, saját üzemeltetésű segélyhívó rendszert építhet fel.

Érdekelné a megoldásunk, vagy kérdése van?

Adja meg adatait és visszahívjuk!

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Kádár Németh Róbert +36 30 608 1640

Ügyfeleink mondták


„Az InnoWorkflow rendszer bevezetésének köszönhetően teljesítmény bérezési rendszerbe tudtuk szervezni kivitelező munkatársainkat, ami jelentősen növelte a csapat teljesítményét.”
Mavorski Kft. Farkas Zsolt Géza
Mavorski Kft.
„Az Innomedio által cégünkre szabott rendszer pillanatok alatt átláthatóvá teszi alkalmazottaink és a velünk együttműködő cégek dolgozóinak munkabeosztását. Ez sokkal több idő takarít meg és kevesebb fejfájás számunkra.”
Házi-Szabó Sándor ügyvezető
Domus Novum Kft.
Elérhetőségeink   Szeged, Bokor utca 18.
  info@innomedio.hu
  +36 1 80 89 666
  +36 1 80 89 667