Nem tudja pontosan, miért költenek milliókkal többet egy-egy intézmény éves fűtésére?

Az InnoSensor valós képet ad az épületekben, helyiségekben zajló hőmérsékletingadozásokról, így bármikor pontosan lokalizálhatja a gyakran észrevétlen energiapazarlást.
Nem képesek lokalizálni az indokolatlan energia pazarlás forrását?

A kis költségből felszerelhető URH szenzorok biztosítják a 24 órás folyamatos méréseket, akár áramszünet esetén is.
Gyakran előfordul, hogy bekapcsolva marad egy fűtőegység, vagy nyitva felejtik az ablakokat?

Az InnoSensor fejlesztései ma már a távvezérlés és szabályozás automatizálására is kiterjednek, de azonnal figyelmeztetést továbbít, ha hőmérsékletingadozást észlel.

InnoSensor

Eljött a hatékonyság és környezettudatosság ideje. Az InnoSensor-ral vége az energia pazarlásnak.

Az InnoSensor az Innomedio Kft. egyedi fejlesztésű intézmény és objektumfigyelő rendszere. Egy olyan szoftver, mely egy URH szenzor segítségével képes hőmérsékletet és páratartalmat mérni épületekben, valamint azok különféle helyiségeiben. Az energiatakarékosság és költséghatékonyság manapság kiemelt figyelmet érdemel. Egy intézményben a környezettudatosság mellett elengedhetetlenül fontos az energia felhasználásának optimalizálása, valamint a költségek csökkentése. Ebben nyújt nagy segítséget az InnoSensor megfigyelő rendszere.


Bizonyára minden intézmény vezetősége szembesült már azzal a problémával, mikor több milliós fűtési/hűtési költségeket abszolválva évente, képtelenek meghatározni a feleslegesen elhasznált energia pontos mennyiségét. A korlátlan számban felszerelhető szenzorok és a hozzájuk kapcsolódó online megfigyelő rendszerünk együtt nyújt megoldást az objektumokban felhasznált energia kimutatására. Azokban az intézményekben, ahol telepítésre került az InnoSensor, mára már pontos képet kapnak arról, hogy például mely helyiségekben indokolatlanul magas a hőmérséklet, így ezzel jelentős költségeket megspórolva. Gyakran előforduló probléma ugyanis, hogy míg a kazánokat, termosztátokat szabályozhatjuk, a nyitva maradt ablakok vagy a korszerűtlen fűtőkörök mégis jelentős energiát pazarolnak el.

Az InnoSensor jelenleg is zajló fejlesztései már a nyílászárók figyelésére és távvezérlésére is kiterjed, így minimalizálva a felesleges energiafelhasználást. A rendszer nagy előnye, hogy a telepített érzékelők által mért adatokat azonnal továbbítja az InnoSensor szerverének, így azokat bármilyen internet böngészésre alkalmas eszközön nyomon követhetjük. Így például ha egy iskolában nyitva marad egy ablak, vagy bekapcsolva felejtjük a fűtést, a rendszer azonnal értesítést küld a beállított felhasználóknak, hogy azok azonnal reagálhassanak az indokolatlan energia pazarlásra.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kiemelt előnyt, mellyel az InnoSensor egyedülálló az intézmények energiafelhasználásának optimalizálásában.

  • Naprakész információkkal, valós időben figyelheti akár egyszerre több intézmény belső hőmérsékletét, páratartalmát, bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről
  • Kiépítése egyszerű és költséghatékony, főként ahhoz képest, hogy jelentős energiát és kiadást takaríthat meg éves szinten
  • Kimutatásokat készíthet, melyek nagyban hozzájárulnak a pontos költségtervezéshez és az energiafelhasználás optimalizálásához
  • távvezérelheti intézményei hőszabályozását és figyelemmel kísérheti akár minden helyiség pontos állapotát
  • Figyelmeztetéseket, értesítéseket állíthat be, így azonnal értesülhet a kritikus változásokról, vagy indokolatlan energia felhasználásról
  • Teljesen személyre szabható rendszer, melynek köszönhetően minden intézmény számára a legmegfelelőbb megoldásokat kínálja

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse bátran termékmenedzsereinket, egyedi árajánlatért és ingyenes InnoSensor bemutatóért!


Tekintse meg egyoldalas bemutató weblapunkat: Hőmérséklet optimalizálás

InnoSensor szoftverünk segítségével jelentősen optimalizálhatja létesítményeinek energiafelhasználását.

Érdekelné a megoldásunk, vagy kérdése van?

Adja meg adatait és visszahívjuk!

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Kádár Németh Róbert +36 30 608 1640

Ügyfeleink mondták


„Nagyban megkönnyíti a munkánkat az, hogy egy átlátható felületen dolgozhatunk, mely bárhonnan elérhető online, így szerelőink például saját tableten rendszerezhetik a munkalapokat, mely ezáltal nemcsak környezetkímélőbb, hanem sokkal ellenőrizhetőbb is. Emellett a folyamatosan felmerülő új igényeinket megbízhatóan és a felhasználói ergonómiát szem előtt tartva elégítik ki.”
Lochner Kft. Tóth Sándor ügyvezető
Lochner Kft.
„Az Innomedio által cégünkre szabott rendszer pillanatok alatt átláthatóvá teszi alkalmazottaink és a velünk együttműködő cégek dolgozóinak munkabeosztását. Ez sokkal több idő takarít meg és kevesebb fejfájás számunkra.”
Házi-Szabó Sándor ügyvezető
Domus Novum Kft.
Elérhetőségeink   Szeged, Bokor utca 18.
  info@innomedio.hu
  +36 1 80 89 666
  +36 1 80 89 667