Beérkezik a rendelés, de üres a raktár?

Naprakész raktárnyilvántartás.
Közeledik a szállítási határidő, de nincs elegendő áru a raktárakban?

Raktárminimum figyelmeztetés.
Bárki hozzáférhet a raktárakhoz?

Jogosultsági szintek meghatározása.

InnoStore

Professzionális készletgazdálkodás. Raktáron a megoldás.

Az InnoStore az Innomedio Kft. által fejlesztett felhő alapú raktárkezelő program. Legnagyobb előnye, hogy mindig aktuális készletből gazdálkodhatunk. Cikkszámos és darabszámos készletkezeléssel követhetjük nyomon a termékeket, tekinthetjük meg útvonalukat. Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatjuk a raktárláthatóságokat. A raktármozgásokat szállítólevelek generálásával igazolhatjuk. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Amennyiben pontos, naprakész raktárkészletet szeretne, az InnoStore az Ön szoftvere.


Tekintse meg egyoldalas bemutató weblapunkat: Raktár és készletkezelés

InnoStore szolgáltatásunk segítségével több telephelyről, teljes körűen tudja kezelni bérraktárait, kis- és nagykereskedelmi egységeit.

Érdekelné a megoldásunk, vagy kérdése van?

Adja meg adatait és visszahívjuk!

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Márki Zsolt +36 30 566 3556

Ügyfeleink mondták


„Szükségünk volt egy olyan rendszerre, amely átláthatóvá teszi a folyamatainkat, kezeli a partnereinket és szakmai kalkulációs modullal is rendelkezik. Az Inomanagementben mindezt egyben megtaláltuk. Professzionális megoldás minden termelő vállalkozás számára.”
Lipták Mihály
Litofilm Kft.
„Az InnoWorkflow rendszer bevezetésének köszönhetően teljesítmény bérezési rendszerbe tudtuk szervezni kivitelező munkatársainkat, ami jelentősen növelte a csapat teljesítményét.”
Mavorski Kft. Farkas Zsolt Géza
Mavorski Kft.
Elérhetőségeink   Szeged, Bokor utca 18.
  info@innomedio.hu
  +36 1 80 89 666
  +36 1 80 89 667