Beérkezik a rendelés, de üres a raktár?

Naprakész raktárnyilvántartás.
Közeledik a szállítási határidő, de nincs elegendő áru a raktárakban?

Raktárminimum figyelmeztetés.
Bárki hozzáférhet a raktárakhoz?

Jogosultsági szintek meghatározása.

InnoStore

Professzionális készletgazdálkodás. Raktáron a megoldás.

Az InnoStore az Innomedio Kft. által fejlesztett felhő alapú raktárkezelő program. Legnagyobb előnye, hogy mindig aktuális készletből gazdálkodhatunk. Cikkszámos és darabszámos készletkezeléssel követhetjük nyomon a termékeket, tekinthetjük meg útvonalukat. Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatjuk a raktárláthatóságokat. A raktármozgásokat szállítólevelek generálásával igazolhatjuk. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Amennyiben pontos, naprakész raktárkészletet szeretne, az InnoStore az Ön szoftvere.


Tekintse meg egyoldalas bemutató weblapunkat: Raktár és készletkezelés

InnoStore szolgáltatásunk segítségével több telephelyről, teljes körűen tudja kezelni bérraktárait, kis- és nagykereskedelmi egységeit.

Érdekelné a megoldásunk, vagy kérdése van?

Adja meg adatait és visszahívjuk!

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Márki Zsolt +36 30 566 3556

Ügyfeleink mondták


„Nagyban megkönnyíti a munkánkat az, hogy egy átlátható felületen dolgozhatunk, mely bárhonnan elérhető online, így szerelőink például saját tableten rendszerezhetik a munkalapokat, mely ezáltal nemcsak környezetkímélőbb, hanem sokkal ellenőrizhetőbb is. Emellett a folyamatosan felmerülő új igényeinket megbízhatóan és a felhasználói ergonómiát szem előtt tartva elégítik ki.”
Lochner Kft. Tóth Sándor ügyvezető
Lochner Kft.
„Az InnoWorkflow rendszer bevezetésének köszönhetően teljesítmény bérezési rendszerbe tudtuk szervezni kivitelező munkatársainkat, ami jelentősen növelte a csapat teljesítményét.”
Mavorski Kft. Farkas Zsolt Géza
Mavorski Kft.
Elérhetőségeink   Szeged, Bokor utca 18.
  info@innomedio.hu
  +36 1 80 89 666
  +36 1 80 89 667