PR és marketing munkatárs

Szeretnél egy profi csapat PR-osa és kapcsolatépítője lenni?

Szoftverfejlesztő cégünk lelkes, dinamikus új munkatársát keresi, aki nem csak hatékony és jó fej, de kiváló kommunikációs készséggel és angol nyelvtudással rendelkezik.

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz?

Már régóta vágyunk rá, hogy legyen a csapatunknak egy olyan tagja, aki csak azzal foglalkozik, hogy saját fejlesztésű fuvarozó szoftverünk hírét viszi a hazai, majd előbb-utóbb a külföldi piacon és mindezek mellett közösségünk életének szervezését is magára vállalja.

PR-osként és kapcsolatépítőként azon fogsz dolgozni, hogy kapcsolatokat építs ki fuvarozó szervezetekkel, érdekképviseletekkel. Fontos feladatod lesz a közösségi médiafelületek menedzselése és az éves marketingterveink felépítése, amelyek során együtt kell működnöd megbízott profi ügynökségekkel.

Te fogod koordinálni a nyomtatott vagy vizuális cégismertetők, szórólapok, promóciós anyagok elkészítését és a te feladatod lesz, hogy észrevedd, ha egy új releváns konferencia tűnik fel a fuvarozás egén. Mindemellett számíts rá, hogy te magad is szervezel majd rendezvényeket, roadshowkat együttműködésben partnereinkkel.

A hozzád tartozó projektek dokumentációja a te kezedben lesz, a módszereket illetően szabad kezet kapsz. A lényeg, hogy mindenki képben legyen. Amire biztosan szükségünk lesz, az a megjelenések sikerességének pénzügyi visszamérése.

Cégen belül nálunk kiemelt szerepe van a lélek – és csapatépítésnek, amelyet szeretnénk rád bízni. Jó ötletetek és azok megvalósítása, ezt várjuk tőled.

A közvetlen felettesed mentorként segíti majd munkádat, legyen szó leadek generálásról vagy a kommunikációs irányok és az új modulok piaci bevezetésének kidolgozásáról.

Jelentkezz hozzánk, ha...

Szeretnénk, ha elküldenéd nekünk az önéletrajzodat, ha nem ismeretlenek számodra a fenti feladatok és azok már most motiválttá tesznek. Fontos, hogy az angolt ne csak passzív üzemmódban tudd használni. Ne habozz, ha nyitott személyiség vagy, aki imád kapcsolatokat építeni és kiemelkedő kreativitással vagy megáldva. Fiatalos csapatunk tárt karokkal fogad, ha bírod a heccelést és te is szívesen ugratod munkatársaidat. Plusz pont, ha látják rajtad, hogy folyamatosan azon agyalsz, hogy hogyan vihetnél életet a cég mindennapjaiba. Fontos, hogy legyen jogsid és élvezd a hosszú autózásokat, hiszen lesznek olyan időszakok, amikor nagyon sokat kell négy keréken töltened.

Nem feltétel, de nagyon örülünk neki, ha...

... azt látjuk az önéletrajzodban, hogy van némi tapasztalatod a közúti árufuvarozás területén és rendelkezel a munkakörhöz kapcsolódó felsőfokú végzettséggel.

Ha téged választunk

Egy lendületes, nyitott csapat tagja leszel. A jó hangulat garantált, így biztosan nem fog rossz érzéseket kelteni benned a munkanapok gondolata. A versenyképes fizetés mellé céges mobiltelefon, laptop és gépjárműhasználat jár, valamint a home office-ra és a rugalmas munkavégzésre is nyitottak vagyunk.

Hol van helyileg az iroda?

Modern irodánkat a Szilánk köz 3. szám alatt találod, a Sever Center mellett. Tömegközlekedéssel kiváló lehetőségek vannak, de jöhetsz bicajjal vagy autóval is. Ez utóbbival sem fog gondot okozni a parkolás, hiszen az irodaháznak saját parkolója van.

Jelentkezni (fényképes önéletrajzzal) és kérdést feltenni ér! A hr@innomedio.hu e-mail címen elérhetőek vagyunk.