Kik vagyunk?

Csapat

Csapatunk


Egy cég sem működhet jól egy jó csapat nélkül.

Azonban ez nem minden, ennél sokkal több kell, hogy sikeresek legyünk. Nem elég ugyanis együtt dolgozni, mindezt eredményesen, és hatékonyan kell végrehajtani.

Az Innomedio kft. egy abszolút csapat-orientált szervezet, az egyes feladatok elvégzése lehetetlen lenne a különböző területen dolgozó kollégák szoros együttműködése, és vezetőink koordinációja nélkül. Pont ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink kölcsönösen megértsék egymást, foglalkozzanak egymás problémáival, és arra közösen találják meg a legmegfelelőbb megoldást. Mindezt úgy, hogy kreativitásukat nem korlátozzák szigorú szabályok.

Persze minden közösségben vannak a különböző beállítottságokból, személyiségekből adódó nézeteltérések, azonban ezek csak erősítik a csapatot, és arra késztetnek mindenkit, hogy más szemszögből is vizsgáljanak egy-egy felmerült kérdést vagy problémát. Ez elősegíti azt is, hogy könnyebben megértsük ügyfeleink igényeit is.

Fiatalos lendületünk nem csak munkavégzésünkben mutatkozik meg, munkán kívüli csapatépítő tevékenységünk is említésre méltó. Legyen szó akár egy kirándulásról, egy kiélezett futball-meccsről, egy „vérre menő” társasjáték-csatáról, vagy csak egy péntek esti sörözésről, valamilyen formában mindenki kiveszi belőle a részét érdeklődésének megfelelően. Elsőre úgy tűnhet, hogy ezek a tevékenységek nem járulnak hozzá üzleti sikereinkhez, azonban az, hogy egy munkaközösségből baráti társaságot kovácsolunk, jelentősen növeli a munkavégzési hatékonyságunkat azáltal, hogy sokkal közvetlenebben, és nyitottabban légkört teremtünk, ahol nem félünk hangoztatni véleményünket.

Célunk, hogy cégünk „arcainak” bemutatásával kicsit közelebb hozzuk magunkhoz leendő, és már meglévő ügyfeleinket is.