Kik vagyunk?

Csapat

Csapatunk


Egyetlen cég sem működhet jól egy jó csapat nélkül.

Az Innomedio Kft. egy abszolút csapatorientált szervezet, ahol a feladatok elvégzése során a különböző területeken dolgozó kollégák szorosan együttműködnek, a vezetők pedig egymással kommunikálva, hatékonyan koordinálják a folyamatokat. Pont ezért kiemelten fontosnak tarjuk, hogy a munkatársaink kölcsönösen megértsék egymást, foglalkozzanak egymás problémáival és a felmerülő kérdésekre, feladatokra közösen találják meg a legjobb megoldást. Mindezt úgy, hogy kreativitásukat nem korlátozzák szigorú szabályok.

Mint minden közösségben, nálunk is előfordulnak a különböző személyiségekből adódó nézeteltérések, ezeket azonban arra használjuk, hogy mindenki, a saját szemszögétől eltérő módon is meg tudjon vizsgálni egy-egy felmerülő problémát. Ez a szemlélet segít nekünk abban is, hogy könnyebben megértsük ügyfeleink igényeit és valódi megoldásokkal szolgálhassunk számukra.

Fiatalos lendületünk és összetartásunk nemcsak a mindennapi feladatainkban mutatkozik meg, hanem a munkán kívüli eseményekben is. Legyen szó csapatépítőről vagy a társadalmi felelősségvállalás jegyében nyújtott segítségről, minden esetben összeszokott, produktív, nyitott és nem utolsó sorban vidám társaságként töltjük el a napokat. Elsőre talán úgy tűnhet, hogy ezek a tevékenységek nem járulnak hozzá az üzleti sikereinkhez, azonban az, hogy egy munkaközösségből baráti társaságot kovácsolunk, jelentősen növeli a hatékonyságunkat is, hiszen egy sokkal közvetlenebb légkört teremtünk, ahol senki nem fél hangoztatni a véleményét. Egy nyitott és befogadó közegben mindenki szívesebben dolgozik, valamint ügyfeleink is megtapasztalhatják az empatikus, jóindulatú, emberközeli ügyintézést.

Csapatunk tevékenységei a társadalmi felelősségvállalás jegyében az elmúlt évekből:

2020

Szeptemberben egy teljes pénteki napunkat annak szenteltük, hogy a Tappancs Állatvédő Alapítvány becsülendő munkáját támogassuk. Kora reggel találkoztunk a menhely előtt (a jó időre való tekintettel sokan biciklivel érkeztek), ahol először is körbevezettek minket, hogy megismerjük az alapítvány feladatait és védenceit. Ezt követően átbeszéltük a feladatokat, amelyekben leginkább a segítségükre tudunk lenni. Felosztottuk magunk között a teendőket, majd nekiláttunk a tereprendezésnek, mosogatásnak, hulladékanyagok összehordásának, lombseprűzésnek, valamint a nád felszerelésének a kerítésekre. Az egész nap vidáman telt, a munka végeztével pedig átadtunk egy adományt, amely a munkatársak által összegyűjtött és a cég által megduplázott összegből állt. A fárasztó, de örömteli nap lezárásaként közös pizzázást tartottunk.

2021

2021 júliusában újra ellátogattunk egy napra a Tappancs Állatvédő Alapítványhoz. Ezúttal az udvar takarításában segítettünk, valamint az udvari pad- és asztalegyütteseket csiszoltuk le, majd festettük újra. Természetesen a munka végeztével nem maradhatott el az újonnan bekerült kölyök kutyákkal való játék sem.

2021

Gyűjtés szerveztünk a dolgozók között a Karitáció Alapítvány részére. Néhány hét alatt 150 tábla csokit gyűjtöttünk össze a kórházban fekvő gyerekek számára, amelyet el is vittünk nekik. Később az alapítványtól egy emléklapot kaptunk köszönetképpen.

2021

A cég jó pár éve bevezette, hogy a korábban karácsonyi üdvözlőlapokra és ajándékokra szánt összeget jótékony célokra ajánljuk fel. Az, hogy az adott évben melyik egyesületet, alapítványt vagy épp magánszemélyt támogassuk, kivétel nélkül egy közös szavazáson dől el.

2021-ben egy szegedi, negyedik osztályos tanuló és családja karácsonyát igyekeztünk szebbé tenni. Petra egy nagyon ritka genetikai rendellenességgel született, amelyre jelenleg sajnos nincs gyógymód, és amely következtében végtagjaiból csontocskák szívódnak fel.

2022

Szeptemberben ismét egy teljes napot szenteltünk a társadalmi segítségnyújtásnak. Ezúttal a szegedi Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményébe látogattunk el. Nagy örömmel, kedvességgel és reggelivel vártak minket, majd egy rövid bemutatkozás után csoportokba szerveződtünk és neki is láttunk a teendőknek. Kaput, korlátot, hintaágy vázat és beltéri ajtókat csiszoltunk és festettünk, takarítottunk, rendet raktunk, valamint különböző őszi témájú ablakdíszeket készítettünk számukra. A nap végén átadtuk az intézménynek a részükre készíttetett új cégtáblát, ami a korábbi, kopottas, már rosszabb állapotban lévő helyére került fel.

2022

A néhány éve bevezetett rendszert 2022-ben is folytattuk, így ennek megfelelően a korábban karácsonyi üdvözlőlapokra és ajándékokra szánt összeget adományként ajánlottuk fel. A néhány hónappal korábbi kellemes nap, amit eltöltöttünk a Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményében egyértelművé tette minden kolléga számára, hogy idén ők kapják ezt a segítséget.

2023

A szeptember végi kellemes időjárás lehetővé tette számunkra, hogy a szabad ég alatt nyújtsunk segítséget egy szervezetnek. Idén a Fatima Ház Alapítványra esett a választásunk, ahol gyermekek és fiatalok életkörülményeinek javításával, kézügyességük és képességeik fejlesztésével foglalkoznak. Az alapítvány évente szervez táborokat, amelyhez már egy saját tanya is a rendelkezésükre áll Ásotthalmon. Itt töltöttünk mi is egy teljes napot, amely során tereprendezéssel, festéssel és különböző kerti munkákkal igyekeztünk még szebbé tenni a táborhelyet. A munka közben készülő ebédet az alapítvány vezetőjével és a táborok szervezőivel közösen fogyasztottuk el, majd a délutáni feladatok végeztével átadtuk számukra a kollégáink által összeállított ajándékcsomagot - amelyben különböző, a gyerekek és fiatalok tanítását, szórakozását támogató eszközök és játékok voltak megtalálhatók.