Bemutatkozás

Cégünket, a szegedi székhelyű Innomedio Kft.-t Horváth Péter alapította 2007-ben. Az egykori szoftverfejlesztőből mára egy több mint 30 fős cég ügyvezetője lett. Az azóta eltelt években autodidakta módon igyekezett a lehető legnagyobb tudásbázist létrehozni a fuvarozási és szállítmányozási iparágról – és ezt át is adni a cég minden munkatársának.

Víziója egy olyan felhőalapú, integrált rendszer volt, amely a vállalati hierarchia minden szintjén támogatja a fuvarozókat – egyszerűsíti, pontosítja és optimalizálja a működést. Számos manuális munkafolyamatot automatizmusok végeznek – így szabadítva fel a dolgozókat a felesleg adminisztráció terhe alól, folyamatosan naprakész és tűpontos adatokat szolgáltat – így segítve a vezetőket a döntéshozásban, valamint könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a teljes ügymenetet – így csökkentve a költségeket és növelve a bevételeket.

A célzottan fuvarozók számára (és velük közösen) kifejlesztett ügyviteli szoftverünket ennek mentén alkottuk meg és tökéletesítjük mind a mai napig annak érdekében, hogy támogassuk a szektorban tevékenykedő kis- és középvállalkozásokat az optimális és költséghatékony működésben, valamint abban, hogy – akár nehéz gazdasági helyzetben is – fejlődni tudjanak és fejleszteni tudják szolgáltatásaikat.

Együtt formáljuk a jövőt! Célunk, hogy partnereinkkel közösen, velük együtt gondolkodva tudjunk valódi megoldásokat kínálni a fuvarozókat és szállítmányozókat érintő mindennapos problémákra és reagálni az iparágon belüli törvényi változásokra, új trendekre és szokásokra.

Cégünk legfőbb mérföldkövei: