Bisnode minősítés


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek


A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Cégünk 2020-ban megkapta az „AAA” tanúsítványt, melyre a magyar piacon csupán a cégek 0,63%-a jogosult. A minősítés bizonyítja a kiváló hitelképességet, és a céggel történő üzleti kapcsolatok kialakításának rendkívül alacsony pénzügyi kockázatát.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tagjai lehetünk ezen szűk csoportnak, hiszen megalakulásunk óta nagyon fontosnak tarjuk, hogy üzletpolitikánk minden téren korrekt legyen, és partnereink számára kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Ügyfeleink növekvő száma mellett, az „AAA” minősítés megszerzése egy újabb pozitív visszajelzést jelent számunkra, amely arra késztet minket, hogy munkánkat még nagyobb lelkesedéssel végezzük.

Reméljük, hogy a tanúsítvány megszerzésével tovább növelhetjük a már meglévő, és leendő partnereink bizalmát cégünk irányába, melyet az egyik legfontosabb tényezőnek tartunk a jól működő, stabil üzleti kapcsolatokban.


De mi is pontosan az „AAA” tanúsítvány?


1996 óta kapnak lehetőséget a vállalatok a Bisnode által, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy az Innomedio Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.