InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika

InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A beszerzési és logisztikai modul egy komplex cikkszámos és darabszámos készletkezelő rendszer. Segítségével a raktárakba beszerzett áruk, termékek paramétereit, történetét, mozgatását kezelhetjük. A modul képes megrendeléseket, árlistákat kezelni valamint saját pénztárgép felülettel rendelkezik.

InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika modul az Innomedio Kft. által fejlesztett felhő alapú rendszer raktárkezelő modulja. Legnagyobb előnye, hogy mindig aktuális készletből gazdálkodhatunk követve a FIFO/LIFO elvek valamelyikét. Cikkszámos és darabszámos készletkezeléssel követhetjük nyomon a termékeket, tekinthetjük meg a termékek élettörténetét. Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatjuk a raktárláthatóságokat. A raktármozgásokat szállítólevelek generálásával igazolhatjuk. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Amennyiben pontos, naprakész raktárkészletet szeretne, az InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika modul az Ön szoftvere. Főbb jellemzők: követhető készletnyilvántartás raktárminimum beállítása előfoglalások rögzítése naprakész raktárkészlet raktárláthatóságok kezelése szállítólevelek generálása cikkszámos és darabszámos készletnyilvántartás vonalkód generálás raktárak közötti mozgások kezelése kimutatások generálása


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.