InnoManagement - SaaS - Elektronikus iratkezelés

InnoManagement - SaaS - Elektronikus iratkezelés


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. Az elektronikus iratkezelő (e-irattár) modul segítséget nyújt a többféle dokumentum, okmánytípus rögzítésére és teljes körű nyilvántartására.

Az InnoManagement - SaaS - Elektronikus iratkezelés modul az Innomedio Kft. által fejlesztett felhő alapú rendszer szerves része. Az elektronikus iratkezelő funkciója segítségével a dokumentumokat partnerekhez és projektekhez rendelve tarthatjuk nyilván. A modul összeköthető az ERP rendszer több moduljával, amelynek segítségével az előre meghatározott céges formátumban generálhatunk különböző dokumentumokat, pl.: szerződéseket, árajánlatokat, teljesítési igazolásokat. A modul része az IMAP alapú levelezőkliens integrálása, amelynek segítségével a céges levelezőfiókokban található mellékleteket helyezhetjük el a dokumentumtárakban. A szigorú számadású nyomtatványiktató segítségével sorszámtartományonként delegálhatjuk az adott dokumentumokat egy adott munkatársa. Ez a funkció kiválóan alkalmas példul menetlevelek, vagy kézi számlatömbök nyilvántartására. A rendszer különböző pontjain többféle okmányt és iratot rögzíthetünk, melyek lejáratára külön figyelmeztet rendszerünk figyelmeztető központi modulja. Saját küldemény-, valamint nyomtatvány iktató felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően átláthatóbbá tehető nyilvántartásunk. A dokumentumiktató rendszer segítségével teljes körűen megvalósítható a papírmentes iroda állapota. A munkatársak a rendszer használata során a rendszerbe scannelt dokumentumok rájuk delegált formájával dolgozhatnak.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.