InnoManagement - SaaS - Gyártás

InnoManagement - SaaS - Gyártás


Az InnoManagement SaaS Gyártás egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A folyamatirányítás számos tevékenységű cég számára nyújt kielégítő megoldást. A tervezés, ütemezés és utókövetés hármas egysége mellett az utókalkuláció is nagyban növeli a vállalkozás hatékonyságát.

A gyártó modullal megtervezhetjük gyártási munkáinkat, árat kalkulálhatunk, árajánlatot adhatunk, számlázhatunk, irányíthatjuk a folyamatait, mérhetjük munkáit, tervezhetjük kapacitásunkat... Ebből is következik, hogy átfogó modulról van szó, mely a projektkezelésbe van integrálva és rendelkezik annak minden tudásával. Az előzetes tervek alapján létrehozhatunk gyártólapot alkatrészekkel, alapanyagokkal, munkafolyamatokkal, segédanyagokkal. Ez alapján végzett kalkuláció szolgál alapjául a generálható árajánlatnak. A jóváhagyott árajánlatokat lehet gyártásba szervezni, majd az üzem kapacitásával tervezni, ütemezni. A folyamatban lévő gyártásoknál mérhetjük a résztvevők pontos munkaidejét, követhetjük a jelen eseményeit, ebből következtethetünk a vállalt határidő teljesíthetőségére. A mérések alapjául szolgáló normaidőkhöz viszonyítva minősítjük a folyamatban lévő és elkészült munkafolyamatok hatékonyságát, az emberek és gépek teljesítményét. A normaidők mellett gépbeállási alapidőt és munkaerőt nem igénylő passzív idővel (pl.: kötőanyagok száradási ideje) is kalkulálunk. Számos adat áll a kontrolling rendelkezésére, melyből nem csak költség/haszon oldalról, hanem időhatékonyság szempontjából is értékelhetjük a tervezett és a megvalósult gyártás eredményességét. Gyártásaink sablonizálhatóak, ezzel megkönnyítve a hasonló terméke gyártásának indítását. Továbbá lehetőségünk van az újragyártásra és a továbbgyártásra is. Ez utóbbi esetében a már félkész termékeinket konfekcionálhatjuk az aktuális megrendelésnek megfelelően. Manufaktúra és tömeggyártás kiszolgálására egyaránt alkalmas.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Gyártástámogatás

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.