InnoManagement - SaaS - HR

InnoManagement - SaaS - HR


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Vállalati HR modulja a rendszer egyik központi építőköve. Segítségével nyilvántarthatjuk a HR tevékenységgel kapcsolatos dokumentumokat, szerződéseket, munkatársak adatait valamint akár munkaköri leírásaikat is.

A HR modul segítségével nyilvántarthatjuk a munkatársainkkal kapcsolatos összes releváns adatot, munkaköreiket, engedélyeiket, munkaviszonyuk adatait. A HR modul egy dokumentumtárra épül, ahol a releváns dokumentumokat scannelt formában is nyilván tudjuk tartani. Lehetőség van a felületen orvosi és különböző alkalmassági igazolások kezelésére, oktatások dokumentálására is. Teljes körű HR ügyintézést tesz lehetővé a vállalatirányítás ezen modulja. A kapcsolódó figyelmeztető központban beállított szabályok segítségével automatikus értesítéseket küldhetünk a lejárattal rendelkező okmányokra, pl. az orvosi alkalmassági vagy vezetési engedélyre. A HR modul részét képezi, egy teljeskörű, több fajta fizikai adatgyűjtő eszközzel (riasztórendszer, tábla pc, beléptető rendszerek) integrált munkaidő nyilvántartó rendszer. Segítségével elkészíthetjük munkatársaink több munkahelyre szóló beosztását, a munkaidő nyilvántartási adatokból pedig előkészíthetjük a bérszámfejtést.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
HR

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.