InnoManagement - SaaS - Kontrolling

InnoManagement - SaaS - Kontrolling


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Vállalati Kontrolling és döntéstámogatás a rendszer központi eleme. Pillanatok alatt teljeskörű kimutatásokat készíthetnek az illetékes személyek.

A vállalatirányítási rendszer kontrolling modulja az ERP rendszer különböző moduljaiból ( pl.: partnerek, munkatársak, pénzügy) gyűjti össze a kimutatásokhoz szükséges törzsadatokat. Ezekből exportokat készíthetünk, így lehetőséget adva további feldolgozásra, továbbküldésre. Terveket állíthatunk fel, melyeket a rendszer automatán mér, ilyen például a kiállított számlák értékének tervadata, melyet a teljesítésekkel mér a szoftver. Iparág specifikus, paraméterezhető, és előre definiált (elmentett keresési feltételek) lekérdezéseket hajthatunk végre gyártó cégeknél, nyomdáknál, fuvarozó vállalatoknál. Pénzügyi kimutatásoknál a rendszer minden valutát kezel, kimutat, értelmez. A szoftverben az adatok mindig napra készek, frissítés hatására minden felvitt adatot betölt. Lehetőségünk van adott projektek megtérülését az utolsó forintig lekövetni, így láthatjuk mennyire profitábilis egy elvállalt munka. A rendszerbe felrögzített költségeket képes a rendszer idő és projekt alapon, különböző dimenziókban lebontva kimutatni.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.