InnoManagement - SaaS - Táv- és csoportmunka


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Vállalati Táv- és csoportmunka modul jelentős előnyt biztosít a vállalkozások számára. Időtől, helyszíntől, és munkatársi létszámtól függetlenül valós időben valósítja meg a kommunikációt, dokumentumkezelést, adminisztrálást.

A felhasználók egyedi azonosítóval biztonságos csatornán keresztül használhatják a vállalatirányítási rendszert. A dokumentumok helytől és időtől függetlenül a megfelelő jogosultság birtokában elérhetőek a felhasználók számára. Ezen dokumentumok könnyen kikereshetőek, akár partnerhez, akár projekthez kötődnek. A dokumentumok listázásánál specifikus szűrő segíti a könnyed és gyors megtalálását nagy adatállomány esetében. A szerződés/dokumentumgeneráló nagy segítségünkre van gyakran használt szerződések, dokumentumok esetében. Tekintve, hogy számos adatot hoz a rendszer különböző pontjairól, az adminisztrációt nagy mértékben felgyorsítja. A felhasználók e-mailen tudnak egymással kommunikálni, melyek megint csak partnerekhez kapcsolódnak a könnyű átláthatóság érdekében. Ezen felül belső üzenetküldő felület, valamint felhasználónkénti és csoportos chat lehetőség biztosítja a felhasználók közötti kommunikációt. Rendelkezésre áll feladatkiosztó, mellyel egyértelműen meghatározásra kerülnek a felelősök, és a határidők, így bármilyen tevékenység elmaradása esetén azonnal egyértelműen látszódik a felelős. A központi naptárrendszer segítségével a munkaszervezés nagyban felgyorsítható, egyszerűsíthető. A megszervezett találkozókról a felhasználók jelentéseket írhatnak a cégvezetők felé. Üzletkötői munkacsoportok munkájának menedzselésére, mérésére kiválóan alkalmas. A rendszerhez csatlakozó platformfüggetlen mobilapplikáción keresztül szintén használhatóak a chat és naptár funkciók.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Táv- és csoportmunka támogatás

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.