InnoManagement - SaaS - Tudásmenedzsment

InnoManagement - SaaS - Tudásmenedzsment


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Tudásmenedzsment modul a rendszer több moduljával kapcsolatban van, azokra építhető dokumentumgenerálási és tárolási funkciókkal bír.

Tetszőleges (előre meghatározott típusú) dokumentumokat létrehozhatunk a rendszerben, melyek felett rendelkezhetünk mely felhasználó(k) jogosultak hozzáférni. A feltöltött dokumentumok között kereshetünk típus, érvényesség, feltöltő személy szerint, így nagy számú dokumentumok esetén is könnyen kikereshetjük az általunk keresettet. A rendszerben több, mint 1000 jogosultság áll a rendszergazda birtokában, mely segítségével könnyen testre szabhatja a rendszer működését felhasználónként. Ezen belül a felhasználók is magukra szabhatják a kényelmi funkciókat, ilyenek például: miről kapjanak értesítést, kezdőfülek, színprofil, stb. A tudástár funkciók segítségével a rendszerbe feltölthetőek a vállalkozás működése során szükséges dokumentumok, a cég tudását képező leírások. A dokumentumok elérése jogosultságokra bontott, többszintű kategória rendszerben tárolható. A felhasználó által elérhető dokumentumokat elérhetjük az rendszerhez kapcsolható platformfüggetlen mobilapplikáció segítségével is. A rendszerben több ponton lehetőség nyílik a felhasználók általi dokumentumgenerálásra és az generált dokumentumok különböző verzióinak kezelésére.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
Tudásmenedzsment

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.