InnoManagement - SaaS - Vállalati CRM

InnoManagement - SaaS - Vállalati CRM


Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Vállalati CRM és értékesítési modul a rendszer központi eleme. A teljes értékesítési folyamatot hatékonyan és áttekinhetően végigkíséri.

A CRM modul az innoManagement SaaS ERP rendszer központi modulja. Rendszerünkben a legtöbbet használt kiindulópont maga a partner, legyen szó ügyfélről, beszállítóról, vagy alvállalkozóról. CRM rendszerünk segítségével végigkövetheti a teljes értékesítési folyamatot, a kapcsolatfelvételtől, az ajánlat megírásán és kiküldésén keresztül, a tényleges teljesítésen át a számlázásig és utókövetésig. Rendszerünket kifejezetten ajánljuk olyan vállalkozásoknak, amelyek nagyobb üzletkötői csapattal dolgoznak és kollégáik rendszeresen járják az országot. Fejlett naptárrendszere segítségével a teljes ügyfél- és értékesítési történet végigvezethető. A találkozókról az értékesítők jelentéseket írhatnak a vezetők felé. Teljeskörű e-mail integrációnknak köszönhetően az ügyfelekkel kapcsolatos minden levélben történ kommunikáció az értékesítési folyamat megfelelő pontjából rendelhető. Értékesítőink teljesítményét különböző terv és tényalapú kimutatással mérhetjük és ösztönözhetjük, versenyhelyzetet teremthetünk köztük. Feladatkiosztó rendszerünk használatával minden indított feladatlánc végigkövethető, az értékesítési folyamathoz köthető. Árajánlatkészítő modulunk segítségével gyorsan és könnyen tud egy-egy értékesítési folyamatra személyreszabott ajánlatokat generálni. A CRM modul része egy teljeskörű számlázó rendszer, amelynek segítségével tényleges pénzügyi adatokat is köthetünk az értékesítési folyamathoz.


Fő kategória:
Üzleti szoftver

Kinek ajánljuk a terméket:
mikrovállalkozások (1-9 fő), kisvállalkozások (10-49 fő), középvállalkozások (50-250 fő)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
Ágazat független termék.

Termék kategorizáció:
CRM

Telepítés helye:
Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kapcsolódó kedvezmények:

  • csoportos kedvezmény
  • többletszolgáltatás
  • csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.


Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA
Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Részletes információk a Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállító oldalon találhatóak.
A szolgáltatást csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon regisztráltak aktiválhatják.