Kommunikáció

Kommunikáció - E-mail


Teljes értékű levelező kliens. Az elterjedt levelező programokhoz hasonlóan leveleket, csatolmányokat küldhetünk, címlistában kereshetünk, átirányításokat, automatikus válaszüzeneteket, aláírásokat szerkeszthetünk. Különlegessége, hogy kapcsolatban áll a CRM és egyéb modulokkal, így a teljes levelezés egy helyen megtekinthető, akár a partner adatlapon, akár egy adott projekthez kapcsolódóan. Egy ügyféllel történt teljes e-mailes kommunikációt egy felületen láthatunk függetlenül attól, hogy melyik munkatársunk levelezett, az adott ügyféllel. A levelezés megosztásának lehetősége is igen hasznos funkció, mely a szabadságon, betegszabadságon lévő kollégákat helyettesítőknek nyújt nagy segítséget. A levelező kliens IMAP kommunikációt használ, így a levelezése szinkronban van minden más levelező eszközén, legyen az mobiltelefon, vagy asztali levelező program.

Kommunikáció - IP Beszélgetések


Céges telefonbeszélgetéseinket külső szolgáltató segítségével rögzíthetjük. Az integrációnak köszönhetően a hívásokat átemeljük, továbbá telefonszám alapján a partnerhez rendeljük. Ennek két óriási előnye is van. Egyrészt nem maradnak vitás beszélgetések, másrészt kielemezhetjük az Ügyfélkezelést, amely értékesítésnél különösen hasznos. 1-1 adott beszélgetés kikeresése nem okoz gondot a részletes szűrési lehetőségeknek köszönhetően.

Kommunikáció - SMS


A rendszer több ponton képes automatikus SMS kiküldésre. A figyelmeztető központ megfelelő paraméterezésével a rendszer tetszőleges pontján bekövetkező esemény hatására küldhetünk adott munkatársak részére SMS-eket. Például amíg a távfelügyeleti modul a beérkező riasztásokról értesíti a felhasználókat, addig a Pénzügyi modul a tartozásokat, a Print modul pedig az elkészült munkák adatait tudja elküldeni SMS-ben.

Kommunikáció - Chat


Ez a modul lehetőséget biztosít a rendszeren belüli gyors üzenetváltásra és fájlküldésre. Az IP korlátozásnak köszönhetően, zárt rendszeren belül zajlanak a céges üzenetváltások. Mivel az üzenetváltások naplózásra kerülnek, így bármikor visszakereshetőek a beszélgetések, küldött fájlok.

Kommunikáció - Hírlevél


A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy leválogassuk a különbözőképpen címzett listákat, egyedi listákat építsünk fel és utána átadjuk több fajta levelező szolgáltatás felé, ilyen például a mailmaster, mailchimp. Ezáltal Ügyfeleinknek tömegesen illetve rendszeresen e-maileket küldhetünk ki a hírlevél szolgáltatóval, melyekkel építhetjük a bizalmat, szakértővé avanzsálhatjuk magunkat, növelhetjük az árbevételt.

Kommunikáció - Üzenetek


A belső folyamatok átláthatóságát és követhetőségét, a rendszerbe ágyazott belső üzenetküldési funkció is támogatja. A regisztrált felhasználók egymás közti levelezésére és a rendszerből generált változások automatikus közlésére és a beállításoknak megfelelő figyelmeztetések fogadására is szolgál testreszabható módon.