Partnerek

A Partnerek modul egy teljes értékű CRM rendszer, egy központi modulunk. A partnerkezelés elengedhetetlen részét képezi a mindennapi életnek. A modul segítségével korlátlan számú partner és kapcsolattartó rögzítésére van lehetőségünk, mellyel a komplex és hatékony partner adatkezelésben kapunk segítséget, így könnyen rendszerezhetőek, tárolhatók, partnereink adatai. A modulból dokumentumfeltöltésre, dokumentumkezelésre, árajánlat készítésre, számlázásra, és a partnerrel kapcsolatos pénzügyi kimutatások kezelésére, kintlévőségek követésére egyaránt van lehetőség.Partnerek - Dinamikus riport


A dinamikus riport modul segítségével lehetőségünk van több kiinduló feltétel (partnerek, munkatársak, számlák) beállításával, adott szűrési feltételek segítségével és az eredménytáblázatban tetszőlegesen kiválogatott adatok segítségével egyedi riportokat létrehozni.

Partnerek - Ügyfélkapu


Az ügyfélkapu modul segítségével lehetőségünk nyílik weboldalunkat a vállalatirányítási rendszer egyes moduljaival integrálni. Ügyfeleinknek és azok munkatársainak személyre szabott hozzáféréseket hozhatunk létre, amely segítségével rájuk jellemző információkat jeleníthetünk meg és kérhetünk be a teljes rendszer moduljaiból. Kiválóan alkalmas például számlázási információk vagy hibabejelentések kezelésére.