Pénzügy

A pénzügy főmodul a további pénzügyi modulok előfeltétele. Ebben a modulban találhatóak a pénzügyi funkciókhoz tartozó központi beállítások, valamint bizonyos, a rendszer egészét érintő pénzügyi kimutatások.Pénzügy - Banki tranzakciók


Rendszerünket közel 20 bank online rendszerével integráltuk. Az adott bank felületéről kiexportált tranzakciókat egyszerűen beemelhetjük az ügyviteli rendszerbe. A program számlaszámok alapján ajánlást tesz a tranzakcióknak a partnereinkkel vagy munkatársainkkal való összerendeléséhez. A beemelések alapján ezután a ki- és bejövő számlákat könnyen teljesíthetjük. Ezután letisztult képet kaphatunk mely partnereinknek vannak még elmaradásuk felénk, így meghozhatjuk a következő lépést, például: fizetési felszólításokat küldhetünk ki tömegesen.

Pénzügy - Bejövő számlák


Ahhoz hogy egy komplex eredményt láthassunk cégünkről, elengedhetetlen a bejövő számláink rögzítése. A rendszerben megtehetjük ezt részletes és egyszerűsített felvitellel, mindezt a könyvelési integráció lehetőségével. Így könnyedén átlátható, hogy milyen soron következő fizetési kötelezettségei vannak a cégnek, valamint az ezekhez kapcsolódó teljesítések kezelése is egyszerűvé válik, akár banki riportból.

Pénzügy - Bisnode


A BisnodePartnerControl rendszerével való összekapcsolásnak köszönhetően le tudjuk kérni a partnerek negatív- és pozitív pénzügyi eseményeit. Továbbá lehetőség van adószám alapján gyors partnerfelvitelre is a mindennapos adminisztráció könnyítése végett. Ehhez csupán egy PartnerControl hozzáférésre van szüksége Ügyfelünknek.

Pénzügy - Fizetési felszólítás


Sajnos a mindennapok részévé vált a késedelmes fizetés. A funkció segítségével folyószámla egyeztető, fizetési emlékeztető, fizetési felszólítás sablonokat írhatunk meg, akár több nyelven, tegeződő vagy magázódó formában. Egy felületen láthatjuk az összes olyan partnerünket, melyeknek tartozásuk van felénk. Ezen partnereinknek tömegesen tudunk kiküldeni emlékeztetőket, felszólításokat az előre megírt sablonok használatával. A PDF-ben generált felszólításokat akár rögtön e-mailben is ki tudjuk küldeni azon kollégákhoz, akik az adott cégnél a pénzügyekért felelősek.

Pénzügy - Havidíjak


Lehetőségünk van gyorsan és egyszerűen kezelni a különféle típusú rendszeresen számlázandó díjakat. Egy adott számlázandó tételhez, havi, negyedéves, féléves, éves ütemezést, különböző jogcímeket, számlázási csoportokat rendelhetünk. Automatizálhatjuk a számlakészítést, gyorsíthatjuk azok teljesítését. A rendszer képes készpénzes, átutalásos, csekkes és e-számlák kezelésre. A modul kiválóan alkalmas szolgáltató cégek nagy számú ügyfélkörének pénzügyi kezelésére, a számlázási feladatok egyszerűsítésére.

Pénzügy - Házi Pénztár


A házipénztár segítségével nyomon követhetjük a készpénz mozgását. Tetszőleges számú pénztárat hozhatunk létre és egyedileg egy vagy több kezelő felhasználóhoz rendelhetjük azokat. A részletes szűrőnek köszönhetően bármikor könnyen kikereshetünk tetszőleges pénzmozgásokat. A kiadási és bevételi pénztárbizonylatok kezelése mellett lehetőség van előlegek kiadására és azoknak a visszahozott, készpénzben kifizetett bejövő számlákkal történő tömeges elszámolására. A modul szigorú számadású bizonylatokkal dolgozik. A bizonylatok a könyvelés felé több formában átadhatóak.

Pénzügy - Jutalék


A jutalék modul segítségével a rendszerben lehetőségünk van a rendszeresen kiállított (havi, negyedéves, féléves, éves) számlákhoz adott munkatársra vonatkoztatott jutalékszámítást beállítani. Lehetőségünk van egyszeri, havi fix összegű, valamint havi százalékos jutalékot számítani a munkatársainknak. A modul segítségével nyomon követhetőek a számla ellenében kifizetett jutalékok.

Pénzügy - Kimenő számlák


Partnereinknek egyszerűen és gyorsan állíthatunk ki számlákat, előleg számlákat, díjbekérőket, előleg díjbekérőket. Az adminisztrációs idő a papír alapú számlázáshoz képest töredékére csökken, mert partnerünk szükséges adatai, a számlázási beállítások és a számlatörzsek a rendszerben beállíthatóak. Könnyen átláthatóak a kiállított számlák, azok teljesítései és a kintlévőségek. A számlázó modul természetesen mindig megfelel az aktuális jogi szabályozásnak. A modulban több olyan megoldás található, amely a támogatja a gyors és pontos tömeges számlakiállítást.

Pénzügy - Költségek


Az átlátható és tervezhető eredményhez, elengedhetetlen a költségeink rögzítése áttekinthető módon, mely a bejövő számlákból és az egyéb tételekből áll. A belső költséghelyeink mellett, lehetőségünk van egy saját cégre, cégvezetésre szabott költségstruktúra kialakítására, amely segítségével pontos képet kaphatunk kiadásainkról segítve ezzel a tervezhetőséget. A rögzített adatokból egyszerűen lekérdezhető statisztikák segítik a döntéshozást. A költségeinket kimutathatjuk idő, vagy projekt alapon, akár üzletágakra bontva.

Pénzügy - Könyvelés


A modul segítségével a rendszerbe rögzített kimenő és bejövő számlákat továbbíthatjuk a könyvelőnk által használt könyvelő szoftver számára. Rendszerünk közel 20, országosan elterjedt könyvelőszoftverrel van ilyen módon integrálva. A modul használatával a vállalkozás könyvelője számára jelentős munkaidőt spórolhatunk meg, mivel nincs szükség a számláknak a könyvelésbe történő újbóli, kézzel történő felvitelére. A modulban lehetőség nyílik a számlák előzetes kontírozására is.