Sped

Az innoManagement sped modulja, egy nemzetközi és belföldi fuvarozóknak szánt modul, amely szoros kapcsolatban áll a rendszer többi pontjával. Az ügyfelekhez és kapcsolattartóikhoz rendelt fuvarfeladatok és járatok a CRM modullal, a felelős munkatársak a HR modullal állnak kapcsolatban. A fuvarfeladatokból automatikusan generálhatóak a szükséges dokumentumok, a feladat elvégzése után pedig a hozzátartozó számlázási beállításokkal könnyedén kiszámlázható, majd egyszerűen elszámolható. Így az eredmények egyértelműek, mind sofőrre, járműre, járatra vagy időszakra lekérdezhetően. Mind a fuvarozó, mind a szállítmányozói folyamatok kezelésére lehetőség van a rendszerben, a saját és alvállalkozói munkák rögzítésével. A széleskörű integráció (járműkövetési adatok, banki adatok, tankolási adatok, útdíj információk) segítségével pedig kevesebb adminisztrációval pontos kimutatások állnak rendelkezésre.Sped - Fuvarfeladat alapú cserepaletta


Amennyiben egy fuvarfeladathoz tartoznak cserepaletták, ezzel a modullal lehetőségünk nyílik ezek rögzítésére és nyomon követésére. Így kezelhetővé válik az egyes fuvarokhoz tartozó cserepaletta mozgás.

Sped - Járat alapú eredmény kimutatás


Mennyiért gurultak km-enként az autóink? Az előzetesen rögzített adatok sokaságából egy kattintással megtudhatjuk. Adott járaton felmerülő közvetlen és közvetett költségek, kiemelten a fogyasztási adatok, üres és rakott km-ek, bevétel, költség, eredmény adatok km-re, járműre, járatra vetítve. Ez a kimutatás összegzi mindazt, amit az InnoSped rendszer tud. Segítségével járatonként meghatározható cégünk eredményessége.

Sped - Menetlevél alapú cserelapetta


Amennyiben egy menetlevélhez tartoznak cserepaletták, ezzel a modullal lehetőségünk nyílik a cserepaletták rögzítésére és nyomon követésére. Rögzíthetjük egyes menetlevelekhez tartozó cserepaletta mozgásokat, illetve a kimutatás felületen figyelemmel is követhetjük a cserepaletta állomány változásait.

Sped - Sped számlázás


A számlázó modul többnyelvű, beépített árfolyamkövetéssel, valutaváltóval, automatizált funkciókkal rendelkezik és minden számviteli és jogszabályi előírásnak megfelelő. Ez esetben az InnoSped fuvarfeladatait és kimutatásait integráljuk a számlázó modullal, így lehetővé téve a fuvarok automatikus számlázását. Pontosítás és ellenőrzés után közvetlenül számlázhatunk fuvart a járatelszámoló felületről, de lehetőség van gyűjtőszámla kiállítására is. Az általános és a partnerenkénti számlázási beállítások is az automatikus számlázást hivatottak segíteni: beállíthatóak a szerződésben, megbízásban megadott számlázási és árfolyam feltételek, melyek átemelődnek, továbbá személyre szabható hogy a kiállított számláinkon milyen adatokat szeretnénk feltüntetni.

Sped - Fuvartartozékok


Van-e megfelelő mennyiségű rögzítő eszköz a fuvarba küldött járművön? Milyen kártyák vannak a gépkocsivezetőknél? Ezen kérdésekre gyors választ kapunk a fuvartartozékok modulunk segítségével. Különböző típusok rögzítésével és ezekhez tartozó konkrét tartozékok sofőrhöz, járműhöz vagy telephelyhez rendelésével bármikor listázhatjuk ezeket. Akár még lejáratot is rendelhetünk hozzá és természetesen a bizonylatok is egyszerűen generálhatóak az átadás/átvétel tényének dokumentálásához.

Sped - Guminyilvántartás


A rendszer guminyilvántartó modulja átláthatóvá, rendszerezhetővé teszi az autógumi készletet. Pár kattintással naprakész információt kaphatunk a gumi pontos pozíciójáról, arról, hogy melyik autó, melyik tengelyén van, a felszerelés óta hány km-t futott vagy éppen raktárban van-e. A guminyilvántartás a későbbi költségelemzéseknél is segítséget nyújthat, mivel gyártónként, mintázatonként, típusonként rendszerezhetőek a gumik, így a különböző gumik élettartama, illetve figyelmeztet a szükséges karbantartásokra, cserékre.

Sped - HereMaps


Ez a modul szorosan kapcsolódik a fuvarfeladatokhoz, ezáltal a fuvarszervezéshez. Általa lehetőség nyílik a címek geokódolására (térképen a pontos helymeghatározás, koordinátákkal). Ez nagyban megkönnyíti az útvonal tervezhetőségét. Amennyiben a címeink geokódolva vannak, rendelkezésünkre áll egy térképes fuvarkereső, mellyel könnyedén kereshetünk egy adott lerakó pl 50 km-es körzetében már általunk végzett feladatok közül. Gyorsítva ezzel a fuvarok keresését és könnyítve a megbízókkal egy hosszú távú együttműködés kialakulását.

Sped - Járatirányító


A modul segítségével egyetlen felületen jeleníthetjük meg vizuálisan járatainkat, fuvarfeladatainkat. Ennek segítségével bármely időpontban áttekinthetjük járműveink kihasználtságát. A menüpont nem csak a tervezésben, hanem a járatszervezésben is segítségünkre lehet, ugyanis néhány kattintással hozzáadható a fuvarfeladatokhoz a sofőr és a vontatmány, így gombnyomásra megszervezhetjük járataink. A felületen megjelenítendő tartalomhoz egy beállítás kapcsolódik, mellyel személyre szabhatjuk a felület kinézetét és hogy mennyire részletesen szeretnénk a járatszervezéshez szükséges adatokat megjeleníteni. A felületen megjeleníthető minden járatszervezéshez szükséges adat, mint a sofőr és jármű okmányok megléte, a járművek szervizadatai, sofőr szabadságok.

Sped - Járművek


Az egész flottára kiterjedő nyilvántartás, mely a fuvarozás specifikus funkciókat támogatja. A modul segítségével rögzíthetjük a járművekhez kötődő fogyasztási normákat, korrekciós tényezőket, így a lehető legpontosabb fogyasztási adatokat nyerhetjük ki a kimutatásainkban. Járművenként kontrollálhatjuk a szállítható rakományokat, éves limiteket, vizsgálhatjuk a tankolásokat és a járműre eső költségeket, nyilvántarthatjuk a szerviz és olajcsere esedékességeket, melyekre figyelmeztetést is állíthatunk b e, rögzíthetjük az esetleges káreseteket.

Sped - Menetlevél


A menetlevelek teljes körű vezetése és kezelése részletes és pontos kimutatásokat eredményez, a tankolási riportok beemelésével és a WebEye integráció segítségével jelentős időt spórolunk a papír alapú menetlevelek rögzítése során. Segítséget nyújt a rögzítésben, hogy WebEye integráció esetén időszak alapon automatikusan betölthetőek a WebEye állomások és a számos tankolási- és útdíj szolgáltatókkal való integrációnknak köszönhetően a szolgáltatóktól letölthető tankolási sorok is. A menetlevél rögzítésnek köszönhetően többféle kimutatás érhető el a rendszerben, mind a fogyasztási adatok, tankolások, sofőr juttatások, útvonalak, eredmények tekintetében.

Sped - Tankolás


Tankolás modulunk lehetővé teszi a széleskörű integráltságnak köszönhetően, hogy minimális adminisztrációval bekerüljenek a tankolási információk a rendszerbe. Ezeket elektronikus riport formájában van lehetőség betallózni. Innen aztán elérhetővé válik a menetlevelek feldolgozásánál, és egyszerű módon költségeket képezhetünk az adatokból.

Sped - Webeye


Ezen modulunk segítségével a járműkövetési adatok könnyedén kerülnek be a rendszerbe és válnak felhasználhatóvá a szükséges területeken. Ilyen például a menetlevelek feldolgozása, ahol jelentősen csökken használatával az adminisztrációs idő. Ezen felül a fogyasztási adatok, tankolási adatok és megtett km-ek vonatkozásában elérhető számos kimutatás ezen adatokból.