Szervező

A szervező modul segítségével egyszerűsíthetjük mindennapi teendőinket munkahelyünkön, irodánkban. Kollégáink időbeosztását a naptár és munkaidő nyilvántartás teszi áttekinthetővé. Ugyancsak ebben a modulban oszthatunk ki feladatokat, vagy akár tárolhatunk nélkülözhetetlen dokumentumokat, amelyek szükségesek a munkavégzéshez. Új vagy meglévő munkatársaink oktatását is itt szervezhetjük meg könnyedén. Munkahelyünk és kollégáink feladatait rendezhetjük itt rendszerbe és tehetjük átláthatóbbá.Szervező - Feladatok


A feladat szervező a cégek belső feladataira specializálódott modul. Főként a vezetők, de gyakran az alkalmazottak is előszeretettelhasználják a napi feladatok egymás közti szétosztására. A kiosztott feladatokra kötelesek reagálni a felelősök, így egy elvégzendő feladat sem kerülheti el a figyelmet. A feladatokhoz lehetőségünk van fájlt csatolni, vagy szükség esetén a határidő hosszabbítását kérni a feladat létrehozójától.

Szervező - Figyelmeztető központ


A figyelmeztető központ egy szabadon paraméterezhető, különféle értesítéseket generáló modul. Segítségével teljesen egyedi figyelmeztetéseket állíthatunk be, így nem okoz gondot a rendszernek, hogy belső üzenetben, e-mailben értesítsen bennünket egy hamarosan lejáró feladatról, készlethiányról a raktárban, vagy üzemorvosi vizsgálat lejártáról egy adott kollégánál. Szoros kapcsolatban áll a naptárral, így minden periodikusan ismétlődő bejegyzésünk automatikusan belerül a teendőink közé.

Szervező - Fájlok


Általános fájl feltöltő modul. Amennyiben szeretnénk dokumentumainkat, nyomtatványainkat, különféle árajánlat, vagy egyéb sablonjainkat bárhonnan gyorsan elérni, a legjobb megoldás a fájlfeltöltő. A felhasználó hozzárendelési lehetőséggel pedig elkerülhetjük, hogy egyes fájlok illetéktelen kezekbe kerülhessenek, a hozzáféréseket munkatárcsoportokhoz rendelhetjük.

Szervező - Iroda szervező


Egyszerű, letisztult felületen foglalhatunk le erőforrásokat, legyen az gépjármű, tárgyaló, bárminemű korlátozott erőforrás. A modul megelőzi a jövőbeli vitákat, mert egyértelműen látszódik ki mikor mit foglalt le. Tárgyalásainkat, üzleti utainkat is egyszerűen szervezhetjük az erőforrásaink szabad kapacitása tudatában. A modul integrálva van a naptárrendszer, így például egy ügyféltalálkozóhoz rögtön foglalhatunk gépjárművet vagy tárgyalót.

Szervező - Irányelvek


Egyre gyakoribb a fejlődő cégek esetében, hogy sikerük kulcsa a pontos irányelvek meghatározása. A pontos munkavégzés egyik alappillére ez, így gondoskodni kell, hogy mindig elérhető legyen a munkatársak számára. Ezek rögzítésére és folyamatos aktualizálása alkalmas az irányelvek modul.

Szervező - Munkaidő


A pontos munkaidő nyilvántartás ma már szoros részét képezi a 1-2 főnél nagyobb cégek mindennapjainak. A ledolgozandó órák, szabadságok, fizetett ünnepek, túlórák pontos vezetése rengeteg időt vesz igénybe. A beléptető rendszerrel összeköthető, vagy táblagépes felületen is használható megoldásaink jelentős terheket vesznek le a feldolgozást végző kollégák válláról. Lehetőségünk van korlátlan számú munkahelyhez beosztást készíteni és az esetleges cseréket, helyettesítéseket, mozgásokat pontosan elkönyvelni, majd ezeket bérszámfejtéshez előkészíteni, táblázatokba exportálni.

Szervező - Naptár


A naptár segítségével az összes felhasználó időbeosztása pontosan követhető. Azért, hogy megkönnyítsük a dolgozók mindennapi életét, a rendszert számos ponton összekötöttük a naptárral, így automatikus bejegyzések készíthetők az egyes munkafolyamatok, tevékenységek lezárását követően, de természetesen kézi rögzítésre is lehetőségünk van. A találkozókra, megbeszélésekre bármely felhasználót meghívhatjuk, fájlokat csatolhatunk, jelentéseket készíthetünk. A bejegyzések ügyfelekhez, partnerekhez kapcsolódhatnak, melynek segítségével végigkövethető a teljes ügyféltörténet. A naptár három különböző nézetben használható (napi, heti, havi), melynek köszönhetően mindig pontos képet kapunk saját, vagy épp kollégáink tevékenységeiről.

Szervező - Naptár jelentések


A naptár jelentések egy szabadon paraméterezhető naptár funkció. Az értékesítők, üzletkötők, projektmenedzserek számára nyújt rugalmas támogatást. A személyre szabható beállításoknak köszönhetően, az egyes találkozók, megbeszélések után gyors és lényegre törő jelentést készíthetünk, mely nagy segítséget nyújtanak a későbbi kiértékelésekhez.

Szervező - Nyomtatványiktató


A modul segítségével tudunk nyomtatványokat, szigorú számadású bizonylati tömböket beszerezni, iktatni és nyilvántartani. Az iktatott nyomtatványok között könnyedén kereshetünk különböző szűrőfeltételek segítségével, így egyszerűbb megtalálni és behatárolni a keresett nyomtatvány pontos pozícióját. Az iktatott nyomtatványok egy tetszőleges sorszámtartományát egyben tudjuk egy adott munkatársra delegálni.