GINOP-3.2.7 - Pályázaton keresztül jusson informatikai rendszerhez

Szeretné ha cége sikeres pályázaton keresztül jutna a mi
INFORMATIKAI RENDSZERÜNKHÖZ?

Ne habozzon, hosszú évekig ez lesz az utolsó lehetősége erre!
Ne vesztegesse az időt, jelentkezzen most!

Biztosan vannak kérdései. Mi segítünk és válaszolunk!

Valóban hosszú évekig nem lesz lehetőségem informatikai rendszerre pályázni?

Igen. A pályázatok finanszírozási rendszerének sajátossága, hogy bizonyos költségvetési ciklusokhoz van kötve a pályázat finanszírozása, így a következő ilyen jellegű pályázatra, ha lesz, akkor 2-3 évet is várni kell.

Kell-e hitel a pályázathoz?

Nem! A korábbi pályázatokkal ellentétben a GINOP-3.2.7-20 pályázatnál nem kell kötelező hitelt felvenni!

Ki vagy kik indulhatnak a GINOP-3.2.7-20 pályázaton?

A konstrukció célja, hogy a pályázaton a KKV szektor minden szereplője indulhasson és informatikai beruházásait megvalósíthassa. Pályázatot nyújthatnak be azon mikro- , kis-, és középvállalkozások (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, illetve szövetkezetek) amelyek a kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek. Legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak legkésőbb a projekt befejezéséig, éves átlagos statisztikai állományi létszáma az utolsó lezárt teljes üzleti évben minimum 2 fő volt és nem agrártermelő vagy halászati szektorban működik. Rendelkeznek legalább egy lezárt (beszámolóval/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, amelybe az előtársaságként való működés időszaka nem számít bele.

Mégis mire lehet pályázni a GINOP-3.2.7-20 pályázaton?

Szoftver és eszközbeszerzésre egyaránt. Vállalatirányítási rendszerek (szakszóval ERP) szoftver és a hozzá kapcsolódó weboldal vagy Webáruház kialakítása. Szóval Ön fejlesztheti cégének folyamatmenedzsmentjét! Fejlesztheti vagy elindíthatja cégének elektronikus ügyviteli rendszerét, illetve teljes körűen az ehhez szükséges infokommunikációs beszerzést megvalósíthatja! Mi is az a vállalatirányítási rendszer, amit a GINOP-3.2.7-20 pályázat támogat? A vállaltirányítási rendszer egy vállalati szoftvercsomag, melynek moduljait az ügyféllel történő előzetes egyeztetéseket követően, az ügyféllel közösen választjuk ki.

A pályázható modulok listáját és azok elvárt képességeit a pályázati kiírás tartalmazza.

Az általunk szállított modulok 100 %-ban megfelelnek a pályázat által elvárt tudásnak, sőt jellemzően nagyon sok területen felül is múlják azokat.

Az elérhető modulok egy KKV komplett folyamatait képesek kiszolgálni. A modulok között automatikus adatkapcsolat, közös háttéradatbázis van, amely biztosítja azt, hogy egy adatot csak egyszer kelljen a teljes rendszerben adminisztrálni.

Pontosan mire lehet pályázni?

A GINOP-3.2.7-20 pályázat által meghatározott modulok közül a követkető funkcionális területekre tudunk megoldást adni Önnek az InnoManagment rendszere:

 • Vállalati CRM, értékesítés terület;
 • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;
 • Kontrolling és döntéstámogatás;
 • Beszerzési, logisztikai terület;
 • Táv- és csoportmunka támogatás;
 • Pénzügyi, számviteli terület (ezen belül online számlázás, számlázó szoftver)
 • Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
 • Elektronikus iratkezelési rendszer;
 • Tudásmenedzsment specializált megoldás
 • Rendszerbevezetés szakmai megvalósításához kapcsolódó szolgáltatási,tanácsadási és betanítási tevékenységek.
 • Rendszerbevezetéshez és működtetéséhez szükséges informatikai eszközökbeszerzése.
 • Rendszerbevezetéshez és működtetéséhez szükséges immateriális javakbeszerzése.
 • Kötelezően megvalósítandó nyilvánosság biztosítása (önállóan nemtámogatható).

Összefoglalva az Ön cége, mint nyertes pályázó kap egy felhőalapon működő ügyviteli rendszert: partnerkezelést, számlázást, raktárkezelést, iktatási rendszert és rengeteg olyan iparágra specializálódott modult (pl.: fuvarozás, kereskedelem, kivitelezés), mellyel az ügyfelekkel tudja tartani a kapcsolatot vagy az eltárolt adatokból vezetői információkat akar kinyerni. Az innoManagment rendszere úgy van kitalálva, hogy a megfelelő modulokkal a KKV szektor minden tagja, profittól és bevételtől függetlenül használni tudja.

Mekkora összegű támogatásra lehetek jogosult?

A jelenleg elérhető információnk alapján az elnyerhető támogatás összege 1 millió Ft és 20 millió Ft között változik majd , mérete három paramétertől fog függeni:

 • mekkora volt az Ön cégének utolsó lezárt évi nettó árbevétele
 • mennyi alkalmazottja van most a cégének
 • mit szeretne bevezetni (hány modult) a pályázat során

Ezeket majd a pályázatban lévő Excel táblázat (MTÖK – Maximális támogatási összeg kalkulátor) számolja ki Önnek és mutatja meg, hogy mekkora pályázatot adhat be. A pályázathoz nem kell kötelező hitelt felvennie (úgy, mint a GINOP-3.2.2 pályázatban volt).

A korábbi pályázatok, illetve az előzetes egyezetetések alapján 50 % vissza nem terítendő támogatásból és 50 % önerőből fog állni.

175 300 000 Ft
megítélt vissza nem térítendő támogatás
30
sikeres pályázat
100%
nyerési arány
GINOP-3.2.2.-8.2.4-16 Vállalati infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása pályázaton elért eredményeink a 2018 és 2020 közötti időszakban

Miért válasszam az Innomediot?

Rutinos pályázatíróként és szoftverszállítóként ez a harmadik Európai Uniós támogatási ciklus, amelyben az elmúlt 10 évben szállítóként aktívan részt veszünk. A korábbi 3 pályázati kiírásban több, mint 100 nyertes pályázatot bonyolítottunk le.
Az utolsó, GINOP-3.2.2 kiírásban a több, mint 700 szállítóból jelenleg a 2. legsikeresebb szállítóként szerepelünk országos tekintetben, több, mint 200 bevezetett modullal.

Kereskedelem, fuvarozás és kivitelezési területen az egész ország területén vannak ismert, meghatározó ügyfeleink.

Kapok segítséget?

Igen! Cégünk teljeskörűen mindenben segít, hogy Ön sikeresen pályázzon! Nincs más dolga, mint elhatározni, hogy cégét a fejlődés és növekedés útjára állítja és ehhez igénybe venni komplex informatikai rendszerünket. Csapatunk az Önök által megadott adatok alapján vállalja a pályázat komplett megírását és lebonyolítását a beadástól, a nyerésen át a fenntartási jelentések elkészítéséig.

Mi a teendőm ha pályázni akarok?

Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel az űrlapon keresztül! A Önök által megadott adatok alapján vállaljuk a pályázat komplett megírását és lebonyolítását a beadástól, a nyerésen át a fenntartási jelentések elkészítéséig.

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdezne?