Az Innomedio Kft. innovatív telephelyfejlesztése

Az Innomedio Kft. innovatív telephelyfejlesztése


Az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapja és a hazai központi költségvetés 45,95 millió forintos támogatásának segítségével az Innomedio Kft. egy közel 1053,29 m2-es nettó alapterületű szerelőcsarnok kialakítására kapott lehetőséget, amelyben a vállalkozás által kifejlesztett biztonságtechnikai eszközök tesztelése és gyártása fog megvalósulni.

Az Innomedio Kft. 2008-ban megalakult szegedi székhelyű cég, mely több sikeres szoftverfejlesztést is maga mögött tudhat. Jelen projekt az egyik ilyen termék, a füstpajzs előállítási körülményein kíván javítani.

A Kisteleken, az ipari park területén épülő csarnok a füstpajzs rendszer szoftvertelepítésének, tesztelésének, gyártásának és összeszerelésének helyszíne lesz. E telephelyen fog megvalósulni az eszközök gyártására vonatkozó teljes munkafolyamat, melynek eredményeképpen a csarnokban kerülnek előállításra a füstpajzsok és vezérlési programozásuk is itt történik majd. A beruházást követő 3 év fenntartási időszak alatt a cég alkalmazottainak száma 4 fővel fog bővülni. A beruházás tervezett megvalósítási időpontja 2015. június 30.


További információ kérhető:
Horváth Péter
ügyvezető, Innomedio Kft.
Telefon: 06-30-577-60-50
E-mail: info@innomedio.hu