Az Innomedio Kft. kapacitásbővítő beruházása

Az Innomedio Kft. Kapacitásbővítő beruházása


GINOP-1.2.2-15-2016-00121

Az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapja és a hazai központi költségvetés 36,6 millió forintos támogatásának segítségével az Innomedio Kft. termelő eszközparkjának bővítésére kapott lehetőséget, amelyekben a vállalkozás által kifejlesztett biztonságtechnikai eszközök gyártása fog megvalósulni.


A beruházás célja:

Az Innomedio Kft. 2008-ban megalakult szegedi székhelyű cég, mely több sikeres fejlesztést is maga mögött tudhat. Jelen beruházás a füstpajzs gyártásához szükséges eszköz állományt kívánja fejleszteni. A füstpajzs egy olyan vagyonvédelmi termék, amely pár másodperc alatt sűrű füsttel tudja elárasztani a védeni kívánt helyiséget, ezáltal megállítva az illegális behatolókat.

A Kisteleken, az ipari park területén lévő csarnok – mely a projekt megvalósítási helyszíne – ad helyet majd a projekt keretében beszerezni kívánt 3D nyomtatónak, mely a füstpajzs alkotóelemei fémből és műanyagból álló alkatrészeinek gyártását fogja végezni, míg projekt részét képező targonca és raklapemelő béka az termékek mozgatásában nyújt majd segítséget.


A fejlesztés célcsoportjai:

  • A vállalkozásunkkal kapcsolatba kerülő új partnerek, akik elektromos kerítést kívánnak kiépíteni a biztonságuk érdekében
  • olyan vállalkozások/magánszemélyek, aki a fejlesztést követően ismerkednek meg az elektromos kerítés által nyújtott biztonság lehetőségével

GINOP-1.2.2-15-2016-00121