Innomedio Kft. IKT külpiaci megjelenése

Innomedio Kft. IKT külpiaci megjelenése


A projekt alapadatai:

Projekt azonosító: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00046
Igényelt támogatás: 14 172 480 Ft
Visszatérítendő kölcsön: 17 715 600 Ft
Támogatás mértéke: 40%
A projekt költségvetése: 35 431 200 Ft
Projekt fizikai befejezése: 2019.07.31.

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk, az Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 100%-ban magyar tulajdonú társaság, 2007-ben kezdtük meg működésünket. Cégünk székhelye és telephelye is Szegeden található, fiókteleppel rendelkezünk Kisteleken is. Főtevékenységünk a 6201 '08 Számítógépes programozás, hivatásunk, hogy ügyviteli megoldásainkkal támogassuk a kis- és középvállalkozások fejlődését, átlátható működését, cégünk filozófiája, hogy olyan szoftvereket fejlesszünk, melyek a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és - meghozatalát érdemi és megbízható gazdasági, marketing információkkal segítse annak érdekében, hogy azok még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak.

Termékkörünk saját fejlesztésű CRM (ügyfélkapcsolati menedzsment) rendszereket, vállalatirányítási rendszereket (ERP), webáruházak üzemeltetését, valamint az azokat érintő fejlesztéseket ölel fel. Szolgáltatásainkra az egyediség, a sokszínűség, az igényesség és a rugalmasság jellemző. Belföldi piaci jelenlétünk révén a közel 89 százalékban infokommunikációs ágazatból származó árbevételünk folyamatosan emelkedő tendenciát mutat, piaci pozíciónk stabil és hitelképes, e pályázati projekt megvalósításával azonban célunk külpiaci pozíciónk megerősítése.

Projektünk megvalósítása során ügyviteli szoftverünket, a 2007 óta folyamatosan fejlesztett InnoManagement modul rendszerű szoftveres, számos iparág számára alkalmazható komplex megoldáscsomagot kívántuk a romániai piac számára optimalizálni, vállalatirányítási rendszerünk a Modern Vállalkozások Programja keretében minősítéssel rendelkező felhőalapú szolgáltatás. Az aktív üzleti partnerkapcsolatépítés és külpiaci jelenlét érdekében 2018 őszén részt vettünk az Internet & Mobile World IT kiállításon, Romániában, Bukarestben.

Exportnövekedési potenciálunk az Európai Uniós országban való intenzív megjelenéssel növekedni fog, ugyanis termékünk széles piaci elfogadottsággal és használhatósággal rendelkezik.


A projekt megvalósulásának helyszíne:

6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5, 25856/17 hrsz.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu