projektkezelés és folyamatirányítás

innoWorkflow

innoWorkflow: A hatékony megoldás.Beérkezik egy igény, de kezeletlenül marad?
Az igényről egyszerre több felhasználó kap értesítést, és a rendszer megakasztja a munkafolyamatot, amíg azt nem kezelik.
Nem azok az anyagok kerülnek feldolgozásra, amelyek az árajánlatban ki lettek ajánlva, így pontatlan a raktárkészlet, veszteséges a projekt?
Jogosultságok beállításával korlátozhatjuk a raktár hozzáféréseket, így mindenki csak a saját raktárában lévő árukészletből dolgozhat.
Nem lehet tudni, mennyire nyereséges a projekt?
A teljes projekt időtartama alatt kimutatásokkal kontrollálhatjuk a projekt pénzügyi alakulását, és a folyamat végén nyereségszámítással megtudhatjuk, mennyire érte meg a munka a befektetett energiát.

innoWorkflow szoftverünk segítségével egy rendszerben tudja végigkövetni kivitelezési munkáját az ügyfélmegkereséstől a számlázásig.

Állandó rohanás az élete? Látszólag nem elegendő a munkaerő, de kiderült, hogy a kapacitástervezéssel van probléma? Rendezetlenek a projektek, elmaradnak a kapcsolódó munkák?

Az InnoWorklow ügyviteli rendszer segít átlátni és mérhetővé tenni a feladatokat. Pontos képet kaphat arról, hogy egy adott munkafolyamat ténylegesen mennyi időt vesz igénybe, így az árak kialakítását is ehhez tudja igazítani. Projekttervezéssel minden lépést nyomon követhet egy adott munka kapcsán, még ha több kolléga kezén megy is át. Minden projekthez felelőst rendelhet, aki elejétől a végéig, a kapcsolatfelvételtől a számlázásig levezényelhet egy folyamatot. A projektekhez különböző kimutatások tartoznak, melyek segítségével pontos képet kaphat a kiadásairól, bevételeiről és munkatársai teljesítményéről.

ISMERŐSEK AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK?

Az innoWorkflow szoftverrel ezen problémák kiküszöbölhetőek, és a hiányosságok pótolhatóak!

Árajánlat készítés

 • A munka nem megfelelő felmérése miatt pontatlan az árajánlat.
 • Átláthatatlan ajánlat-szerkesztő felület.
 • Ajánlatadás nem aktuális raktárkészletből.
Folyamatirányítás

 • Munkatársai nem végzik pontosan a helyszíni felméréseket.
 • A munkafázisok nyomon követése hiányos.
 • A telepítők nem tudják előre, másnap hol fognak dolgozni.
Pénzügy

 • A munka kiszámlázása elmarad, vagy bonyolult.
 • Nincsenek követve a kintlévőségek.
 • Az ügyfél e-számlát kér, de nincs rá lehetőség.
 • A könyvelő nem kap meg minden számlát időben.
Kontrolling

 • Nem tudja, hogy egy adott munka nyereséges-e
 • Nincs jól kialakított teljesítményarányos bérezés
 • Nincsenek tervadatok, nem tud bevételt kalkulálni
 • Hiányoznak a riportokhoz szükséges adatok

Az innoWorkflow az alábbi modulokat tartalmazza:Felkeltettük érdeklődését vagy kérdezne?

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon tanácsadónkhoz.

Adonyi Kristóf +36 30 524 1450
„Az innoWorkflow rendszer bevezetésének köszönhetően teljesítménybérezési rendszerbe tudtuk szervezni kivitelező munkatársainkat, ami jelentősen növelte a csapat teljesítményét.”
Farkas Zsolt Géza Mavorsky Kft.
„Nagyban megkönnyíti a munkánkat az, hogy egy átlátható felületen dolgozhatunk, mely bárhonnan elérhető online, így szerelőink például saját tableten rendszerezhetik a munkalapokat, mely ezáltal nemcsak környezetkímélőbb, hanem sokkal ellenőrizhetőbb is.
Tóth Sándor Ügyvezető, Lochner Kft.
„Az Innomedio által cégünkre szabott rendszer pillanatok alatt átláthatóvá teszi alkalmazottaink és a velünk együttműködő cégek dolgozóinak munkabeosztását. Ez sokkal több időt takarít meg és kevesebb fejfájás számunkra.”
Házi-Szabó Sándor Ügyvezető, Domus Novum Kft.