professzionális készletgazdálkodás

innoStore

innoStore: Raktáron a megoldás.Beérkezik a rendelés, de üres a raktár?
Naprakész raktárnyilvántartás áll rendelkezésére.
Magánszemélyeket és viszonteladó partnereket is kiszolgál?
Kis- és nagykereskedelmi folyamatokat teljes körű menedzselésére is lehetősége van.
Több webáruházat kezel és nehezen látja át a készleteket?
Egy felületen több webáruházat is kezelhet, különböző árucsoportokkal és eltérő árképzéssel.

innoStore szolgáltatásunk segítségével több telephelyről, teljes körűen tudja kezelni bérraktárait, valamint kis- és nagykereskedelmi egységeit.

Az innoStore az Ön felhő alapú raktárkezelő programja. Önnek fejlesztettük, hogy mindig aktuális készletből gazdálkodhasson. Jól hangzik? Ez még nem minden.

A rendszer segítségével a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi alapú működés esetén is teljes körű megoldást kap. Amellett, hogy teljes értékű online raktárkezelést működtethet, ugyanezen felületen nyomon követheti a teljes bolti pénztárgép forgalmat, vagy akár a garanciakezelést. Nehezen tudja követni a megrendeléseket, foglalásokat, gyakran merül fel váratlan áruhiány? A rendszer lehetőséget nyújt a megrendelések teljes körű kezelésére, nyomon követheti a foglalásokat, és időben értesülhet az esetleges áruhiányról. Mindig naprakész információja lehet a termékek várható érkezéséről, hogy a beszerzés és a kiszolgálás folyamata a lehető leggördülékenyebb legyen.

Lemérte már valaha, hogy mennyi időbe telik összeállítani, vagy frissítenie az árlistáját? Ne töltsön vele ennyi időt! Az innoStore segítségével egy helyen láthat minden árat befolyásoló tényezőt, néhány kattintással elkészítheti új árlistáját, emellett egyedi kedvezményeket vagy különböző árkategóriákat is létrehozhat. Import esetén pedig az ehhez kapcsolódó többletköltségeket is egyszerűen beépítheti a beszerzési árba.

A termékek nyomon követésére két lehetőséget is biztosítunk Önnek. A cikkszámos készletkezelés esetén minden terméket egyedileg generált vonalkóddal láthat el, így külön-külön követheti azok mozgását a beérkezéstől az értékesítésig. Ha nincs szükség a termékek egyedi azonosítására, elegendő az adott termék készletnagyságát ismerni, akkor a darabszámos készletkezelést javasoljuk.

Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatja a raktárláthatóságokat, a raktármozgásokat pedig szállítólevelek generálásával igazolhatja. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Az összetett folyamatok átláthatóságára pedig a részletes kimutatások kínálnak megoldást, melyeket termékenkénti, értékesítőnkénti, vagy ügyfelenkénti bontásban is legenerálhat.

Milyen megoldásokat kap az innoStore használatával?

Teljes értékű online raktárkezelés.
Kis- és nagykereskedelmi folyamatok teljes körű kezelése.
A teljes bolti pénztárgépforgalom nyomon követése egy helyen.
Webáruház integráció: jól dokumentált, könnyen illeszthető interface, ahol a fejlesztő különböző mélységű összekötéseket generálhat a két rendszer között.
Kimutatások készítése termékenként, értékesítőként, vagy ügyfelenként.
Mennyiségi, lejárati és szavatossági idő előtti figyelmeztetések küldése.
Beszállítói garanciakezelési lehetőség.
Különböző jogosultsági szintekkel történő szabályozás.

Az innoStore az alábbi modulokat tartalmazza:Felkeltettük érdeklődését vagy kérdezne?

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Kádár Németh Róbert +36 30 608 1640