professzionális készletgazdálkodás

innoStore

innoStore: Kereskedelem és RaktározásBeérkezik a rendelés, de üres a raktár?
Naprakész raktárnyilvántartás áll rendelkezésére.
Magánszemélyeket és viszonteladó partnereket is kiszolgál?
Kis- és nagykereskedelmi folyamatokat teljes körű menedzselésére is lehetősége van.
Több webáruházat kezel és nehezen látja át a készleteket?
Egy felületen több webáruházat is kezelhet, különböző árucsoportokkal és eltérő árképzéssel.

innoStore szolgáltatásunk segítségével teljes körűen tudja kezelni telephelyeit, bérraktárait, valamint kis- és nagykereskedelmi egységeit.

Az innoStore az Ön felhő alapú Kereskedelmi és Raktárkezelő szoftvere. Önnek fejlesztettük, az iparágak legjobbjainak igénye alapján,hogy mindig valós készletből gazdálkodhasson, és bárhol a világon átláthassa cégét. Jól hangzik? Ez még nem minden.

A rendszer segítségével a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi alapú működés esetén is teljes körű megoldást kap. Amellett, hogy teljes értékű online raktárkezelést működtethet, ugyanezen felületen nyomon követheti a teljes bolti pénztárgép forgalmat, vagy akár a garanciakezelést. Nehezen tudja követni a megrendeléseket, foglalásokat, gyakran merül fel váratlan áruhiány? A rendszer lehetőséget nyújt a megrendelések teljes körű kezelésére, nyomon követheti a foglalásokat, és időben értesülhet az esetleges áruhiányról. Mindig naprakész információja lehet a termékek várható érkezéséről, hogy a beszerzés és a kiszolgálás folyamata a lehető leggördülékenyebb legyen.

Lemérte már valaha, hogy mennyi időbe telik összeállítani, vagy frissítenie az árlistáját? Ne töltsön vele ennyi időt! Az innoStore segítségével egy helyen láthat minden árat befolyásoló tényezőt, néhány kattintással elkészítheti új árlistáját, emellett egyedi kedvezményeket vagy különböző árkategóriákat is létrehozhat. Automatikus árlista kezelésünkkel pedig könnyedén kezelheti a legfrissebb beszállítói áraiból számolva eladási árait vagy időszakos akciós árait egyaránt. Beszerzés esetén pedig az ehhez kapcsolódó többletköltségeket is egyszerűen beépítheti a beszerzési árba, így valós árakkal dolgozhat.

Az értékesítési folyamait teljeskörűen kezelheti raktár modulunkon belül, legyen szó kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi, bolti vagy webáruházas értékesítésről. Egy értékesítés folyamat minden lépését végig követhetjük a megrendelés kezelőnkben, a rendelés beérkezésétől, egészen annak teljesítéséig. A megrendelés kezelési folyamaton belül számos beállítási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, így a vállalatirányítási rendszert, mint egy egyedileg szabott öltönyt, magukra igazíthatják. A már meglévő folyamatokban szerzett rutin és az új rendszer adta kisegítő információk és automatizmusok segítségével a termékek kezelése és értékesítése hatékonyabbá válik, precíziós eszközzé válik kezeink között.

Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatja a raktárláthatóságokat, a raktármozgásokat pedig szállítólevelek generálásával igazolhatja. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Az összetett folyamatok átláthatóságára pedig a részletes kimutatások kínálnak megoldást, melyeket termékenkénti, értékesítőnkénti, vagy ügyfelenkénti bontásban is legenerálhat.

Miért az InnoStore?

Az InnoStore rendszer bevezetésével garantáltan egy felületen átláthatja cége legfontosabb adatait bárhonnan a világból.
Folyamatosan új fejlesztésekkel bővül a rendszer tudása, mely versenyelőnyt jelent a konkurenseivel szemben.
A szoftver bevezetését személyesen segítjük az első 3 hónapban igény szerint akár a megrendelő telephelyén.
Az InnoStore ügyfeleinknél a 3. hónap után is dedikált termékmenedzser és egy jól felkészült support csapat segíti a szoftvert használatát.

Milyen megoldásokat kap az innoStore használatával?

Teljes értékű online raktárkezelés.
Kis- és nagykereskedelmi folyamatok teljes körű kezelése.
A teljes bolti pénztárgépforgalom nyomon követése egy helyen.
Webáruház integráció: Előkészített UNAS integráció. Szükség esetén OpenInterface kapcsolaton keresztül egyedi integrációs lehetőségek.
Kimutatások készítése termékenként, értékesítőként, vagy ügyfelenként.
Mennyiségi, lejárati és szavatossági idő előtti figyelmeztetések küldése.
Beszállítói garanciakezelési lehetőség.
Különböző jogosultsági szintekkel történő szabályozás.

Az innoStore az alábbi modulokat tartalmazza:Felkeltettük érdeklődését vagy kérdezne?

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon tanácsadónkhoz.

Adonyi Kristóf +36 30 524 1450
„A célom az volt, hogy a céget egy olyan rendszerbe “tereljem” bele amely képes az általam megálmodott komplex értékesítési és működési folyamatokat összefogni és számomra egy felületen adatokat szolgáltatni perc pontossággal annak ellenére, hogy én a világon éppen hol vagyok. » Sikerült, az InnoStore megadta ezt a vállalkozói szabadságot. A 60 000 db-os terméklistánkat a paraméterektől a képekig, a közel 40000 tételes boltban és a webshopban értékesített termékből keletkezett értékesítési,könyvelési, forgalmi, költség adatokat és az éves szinten kiállitott kb 12000 db számlából számomra egy felületen azonnal adatokat biztosít. Bizton állíthatom, hogy képes kezelni és átláthatóvá tenni bármely kiskereskedelemmel, nagykereskedelemmel, webáruházzal vagy akár egyben mindhárommal rendelkező kereskedelmi vállalkozást, és képes olyan vezetői adatokat szolgáltatni amelyekből vezetőként megfelelő döntéseket hozhatok. ”
Őze Vilmos Spirit Man Kft.