Teljes körű utazásszervezés

innoTravel

innoTravel: A kiváló útitársTúl bonyolult az utazások megszervezése?
Az innoTravelben teljes körűen és részletesen elvégezheti az utazásokhoz tartozó tervezési és adminisztrációs folyamatokat.
Nehéz a foglalások kezelése?
A rendszerben átláthatóan kezelheti a foglalásokat az ülőhelyek és a szobák beosztásától kezdve, a felszálló állomások meghatározásáig.
Problémás az online felületek használata?
A szoftver teljes körűen integrálható weboldalakhoz, webáruházakhoz, utazásfoglaló rendszerekhez, így mindent egy helyen tud intézni.
Túl összetett a számlázás menete?
Az innoTravelben egyszerűen nyomon követheti a ki- és befizetéseket, valamint lehetőség van közvetítői jutalékrendszer beállítására.

innoTravel szoftverünk segítségével egyszerűen kezelheti utazási irodája üzleti ügyeit egy rendszerben.

Az InnoTravel az InnoManagement ügyviteli szoftver egy olyan alrendszere, amely kimondottan utazásszervező cégek (pl.: utazási irodák) számára lett kifejlesztve. Célja, hogy a cégek üzleti, adminisztrációs, és vállalatirányítási folyamatait egy program segítségével egyszerűbbé, átláthatóbbá, rendszerezettebbé tegye. A legnagyobb előnye a felhasználók számára, hogy egy helyen, komplexen kezelhetik a cég összes folyamatát, kiváltva a többi, kevésbé használható, összefüggések nélkül működő szoftvereket. A szoftver alapmodulja lehetőséget nyújt partnereink kezelésére, a munkavállalók nyilvántartására, levelezésre és kommunikációra. A program a Travel modullal kiegészülve teljeskörű utazásszervező rendszerré áll össze, amely online felületekhez (weboldal, webshop) is integrálható, így lehetőség van az online beérkező foglalások, és a weboldalon megjelenő tartalmak kezelésére.

Az innoTravel modul használatának legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben integrálható online felületekbe, ezáltal az InnoManagement rendszeren keresztül kezelheti weboldalait. Lehetőséget nyújt a weboldalakon megjelenő kínálat meghatározására és módosítására, ezen felül sokkal könnyebbé és biztonságosabbá teszi az online foglalások kezelését.

A modul kiegészül a szoftver által nyújtott alapvető funkciókkal, amelyekkel például kiállíthatja és kezelheti a ki-és bejövő számláit, elláthatja alapvető menedzsment, illetve irodai feladatait, kezelheti levelezéseit, valamint megszervezheti saját és munkatársai munkaidejét.

Az innoTravel használatával az alábbi feladatait teheti egyszerűbbé:

Utazások megtervezése és kivitelezése
Foglalások részletes megszervezése a rögzítéstől a szobák, ülőhelyek, fel- és leszállási állomások meghatározásáig.
Pénzügyi tervezés és számlázás
Együttműködés a közvetítő partnerekkel, operátorokkal, utazási társaságokkal, szálláshelyekkel
Utasok nyilvántartása és kezelése
Online felületek, és foglalások kezelése

Az innoTravel az alábbi modulokat tartalmazza:Felkeltettük érdeklődését vagy kérdezne?

A szoftverről bővebb tájékoztatásért forduljon termékmenedzserünkhöz.

Rakonczai Réka +36 30 566 3556
„Több, mint 25 éve működő utazásszervezőként már sok rendszer megfordult a kezünk alatt, de az InnoTravel mind közül messze a legprofesszionálisabb. A rendszer egyszerre komplex, átfogó és mégis könnyen kezelhető. Ez a mobilitás és szabadság páratlan az utazási irodás szoftverek körében.”
Prónay Bence Marketing igazgató, Proko Travel Kft.